Gå til innholdet

Hva er Drammen Bysykkel

_DSC4507

Hva er Drammen bysykkel?

Drammen Bysykkel er et samarbeid mellom Clear Channel Norway AS og Drammen Kommune. Drammen Bysykkel skal være tilgjengelig for alle som ønsker å benytte seg av ordningen.Da bysykkelordningen er reklamefinansiert, koster ikke etablering og driften av Drammen Bysykkel kommunen noe som helst. Reklamen på syklene og i stativene skal gi de nødvendige inntekter for å løse pålagte oppgaver.

Våre servicefolk har nå fått svært god kunnskap om hvilke stativer som trenger bysykler til enhver tid på døgnet og fyller opp og tømmer stativer etter behovet der og da.

Vi kan allikevel ikke garantere at man ikke vil oppleve situasjoner der man møter helt fulle eller tomme stativer og ber derfor om at de som opplever dette viser tålmodighet og forståelse for de ulemper dette kan medføre som bruker.

Hvis man ved ønsket uttak finner at stativer er tomt eller ved avlevering finner at stativer er fullt, minner vi samtidig om at du kan holde kortet foran kortleseren på stativet og få informasjon på skjermen om nærmeste ledige stativ for innsetting av sykkel, eller nærmeste stativ med ledige sykler.

Med ønske om mange fine sykkeldager!